Haberler

  • 10 Ocak 2020 Cuma
  • | Paylaş :

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi 5. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı

09.01.2020

Kastamonu’da S.S. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin 5. Olağan Genel Kurulu Toplantısı Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıya aynı zamanda Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Op.Dr.Rahmi Galip Vidinlioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Katso Başkanı Oğuz Fındıkoğlu,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcileri,  Kesob Başkanı Dursun Ergin, Siyasi Parti İl Başkanları, Maslak Kooperatif Başkanı Mehmet Sirkecioğlu, Kooperatif yöneticileri ve kooperatif üyeleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program gündem maddelerinin görüşülmesi ve değerlendirmesiyle devam etti.

Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Projesinin Kastamonu için son derece önemli olduğunu belirten Vali Karadeniz, Küçük sanayi sitelerinin şehir dışına alınma projesi kapsamında 9 il programa alınmıştı. O anda tüm Kastamonu bir güç birliği yaptı ve 10. olarak bu yarışın içine dahil oldu. Ama 2019 yatırım programına sadece ikisi alındı. Kastamonu yani sonradan bu yarışa katılmış olmasına rağmen daha önceden bu listede olan 8 tane ili otomatikman geride bırakmış oldu. Rize ve Kastamonu bu iki ilin sanayi sitesi ile ilgili çalışmaları devam ediyor. Rize ile Kastamonu’yu kıyaslarsak buradaki çalışmalar Rize’nin de önünde yani bir şeyler yavaş gidiyor değil sistem böyle işliyor ve bu şekilde giden bir prosedürün içerisinde Kastamonu şu anda hepsinin önüne geçmiş durumda bunun böyle bilinmesini istiyorum ve inanın bu konuda kooperatif yöneticilerimizi, onlara destek olan herkesi tebrik ediyorum, üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarına ben inanıyorum ki zaten bu sonuç bu noktaya gelmezdi. Daha önceki yıllarda olduğu gibi 2020’yi de en iyi şekilde değerlendirerek kamulaştırma süreçleri tamamlandıktan sonra projenin başlaması için diğer süreçleri de en kısa süre de tamamlayacaklardır diye düşünüyorum.

Toplantıda S.S. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi kooperatifinin gelişmeleri ve son durumu hakkında Vali Karadeniz’e bilgiler verildi.

KASTAMONU VALİLİĞİ / BASIN

 

http://www.kastamonu.gov.tr/maslak-yeni-kucuk-sanayi-sitesi-5-olagan-genel-kurulu-toplantisi-yapildi?fbclid=IwAR0as6n7Ow83SQULkngG6MHCKxq_fXO4gLYoUDyxW2PkqjQTjzwYE8b2LRs


Resimler Yüklenmemiş